Fiets kopen op Texel

Texel is een prachtig fietseiland. De fiets is dan ook een uitstekend vervoermiddel. Naast fietsen huren, kunt u bij Kooiman Tweewielers ook prachtige fietsen van Batavus en het Zwitserse merk Scott kopen. In de Tour de France rijden diverse wielerploegen op een Scott racefiets. Rob en Edo Kooiman kunnen u een uitstekend advies geven voor de aanschaf van een nieuwe tweewieler.

Elektrische fietsen

Op Texel waait het altijd iets harder dan in de rest van Nederland. Dan is het heerlijk om te fietsen op een elektrische fiets. Niet omdat u te weinig conditie heeft, maar meer om het gemak dat u ervan heeft. Kooiman Tweewielers heeft diverse soorten elektrische fietsen op voorraad. Laat u daarom door Rob of Edo Kooiman adviseren.

Moutainbikes

Sinds kort is Kooiman Tweewielers in zee gegaan met Scott. Dit bedrijf levert prachtige fietsen waarbij prijs en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Kooiman Tweewielers heeft keuze uit verschillende fietsen, zoals mountainbikes, strandfietsen, triathlonfietsen, racefietsen, etc.

Kinderfietsen

Natuurlijk zijn ook (sportieve) kinderfietsen in verschillende soorten en maten ruim voorradig bij Kooiman Tweewielers. En als we het niet in huis hebben, dan kunnen we het altijd bestellen.

Een winkel
vol fietsplezier

Merken

Contact